Wie zijn wij

Sinds 1994 biedt OneManagement een compleet en coherent gamma managementdiensten voor ondernemingen aan. Door samen te gaan met de CESI groep in 2011 heeft OneManagement haar vakgebied uitgebreid tot welzijn op het werk en inzetbaarheid.

OneManagement helpt uw onderneming bij het op punt stellen van haar organisatorische beleid en haar personeelsbeleid. OneManagement leidt uw kaders op in team management, arbeidsorganisatie en persoonlijke doeltreffendheid en helpt hen om leadership te ontwikkelen.

OneManagement beschikt over experts in coaching, opleiding, consultancy, welzijn en human resources en kan daarnaast rekenen op de 320 professionele medewerkers van de CESI groep om haar interventies te verrijken en ze te integreren in het beleid op het vlak van work ability en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

OneManagement is actief in alle sectoren en heeft een bewezen capaciteit in het beheren van grootschalige en langdurige projecten voor haar klanten. Wat uw project ook is, OneManagement zal u de beste designs voorstellen voor interventie en opleiding en zal u de meest ervaren experts ter beschikking stellen.

Enkele sleutelwoorden: managementopleiding, assessment, ter beschikking stellen van experts in human resources, coaching, team building, absenteïsme, burn-out, welzijn, werkhervatting, leeftijdsbeleid.

OneManagement, de ervaring en de kracht van een groeiende groep

© Onemamagement