Teambuilding

Haal het beste uit je team

Een team is meer dan een verzameling individuen. Laat je medewerkers gericht samenwerken en ze halen betere resultaten. Ontdek en verbeter het potentieel van je team met de OneManagement teambuildingsessies.

Ken je de verborgen vaardigheden van je medewerkers? Ontdek wie waar goed in is en waar de leerpunten liggen. Haal meer uit je team door je medewerkers doordacht met elkaar te matchen. OneManagement ondersteunt je teambuilding en toont je hoe je de juiste persoon op de juiste plaats inzet.

Schaaf je team bij waar nodig

OneManagement biedt je verschillende teambuildingprogramma’s die aansluiten bij je noden. Onze vormingen geven je inzicht in de groepsrelaties en hoe je hier doordacht mee omgaat. Je kiest zelf of je vooral rond bewustwording werkt, of de sessies effectief aangrijpt om je teams efficiënter samen te stellen.

Praktische tools en modellen

Onze trainers gebruiken wetenschappelijk onderbouwde instrumenten zoals Whole Brain Thinking en Metaplan om de sterke en zwakke punten van je medewerkers en teams bloot te leggen. We vertrekken daarbij vanuit duidelijke doelstellingen die we met de directie aftoetsen.

4 gerichte opleidingen voor betere relaties en resultaten

 1. Hoe zit je team in elkaar?
  Op deze klassieke teambuildingdagen (2 dagen, 1 overnachting) wisselen onze trainers groepsdynamische activiteiten af met reflectie gebaseerd op Whole Brain Thinking. Zo krijgen de deelnemers inzicht in hun sterke en zwakke punten en hun verhouding met hun team. Ze leren hun teamgenoten beter kennen en appreciëren. Een ware investering voor de teamspirit.
 2. Werken aan het teamgevoel
  Deze teambuildingsessies (2 dagen zonder overnachting) zijn ideaal voor groepen met minder tijd, die toch welbepaalde doelen willen bereiken. Onze trainers werken aan de teamspirit met een serie groepsdynamische activiteiten en debriefings. Ideaal om je team dichter bij elkaar te brengen of voor te bereiden op een nieuwe uitdaging.
 3. Bouw een hecht en efficiënt team
  De OneManagement trainers gebruiken Whole Brain Thinking en Metaplan niet alleen om inzicht te verwerven in hoe je team functioneert, maar ook om concrete stappen te zetten naar een verbetering op de Key Result Areas. Met deze teambuildingdagen (2,5 dagen, 2 overnachtingen) haal je de maximale Return on Investment uit je vorming.
 4. Stel dynamische efficiënte teams samen
  OneManagement zet een proces op, in samenspraak met het management, om de sterke kanten en leerpunten van je medewerkers in kaart te brengen. We analyseren op een objectieve manier welke profielen het best bij elkaar passen en welke competenties nog verder ontwikkeld moeten worden. Deze wetenschappelijk onderbouwde diagnose laat je toe om je teams zo efficiënt mogelijk samen te stellen en een positieve dynamiek te creëren.
© Onemamagement